В цьому випуску я розкажу про те, як я готую бограч — простий рецепт та деякі нюанси.

Після того, як я декілька разів пригощав ним друзів, у мене стали просити рецепт. Але скинути якесь одне чи пару посилань я не можу, бо перед тим, як готувати, вивчив багато джерел — як текстових, так і відео. Також я консультувався із різними людьми

Власних фотографій не маю, так як під час готування ніколи було толком знімати, тож фото для ілюстрації попросив у Богдана Калініна.

Приготування бограчу

Застереження до статті

Я не є крутим кулінаром і, тим паче, спеціалістом із закарпатської та угорської кухонь. Мій бограч не претендує на правильність та канонічність. Він однозначно кращий за те, що я пробував у мукачівському кафе і подобається моїм друзям. Утім, конструктивна критика та підказки приймаються.

Ви можете знайти складніші рецепти, наприклад на сайті Ігоря Меліки, але як по мені час приготування до 6-7 годин то занадто. Я готував до 4 годин.